Muut kohteemme

Mökki Pikku-Virmaksen rannalla:

Kohteessa vietät aikaa varmasti rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä esim. kalastaen tai marjastaen. Mökki sijaitsee Pikku-Virmaksen rannalla Savonsaaren pohjoispuolella erittäin rauhallisella paikalla. Lautarakenteisessa 30m2 kesämökissä on yksi huone keittonurkkauksineen sekä sauna. Mökissä majoittuu 2-3 henkilöä. Sänkynä toimii tuvan levitettävä sohvalaveri. Uimarantaan on matkaa noin 20 metriä.

Mökin varustus: Kaasuliesi, kaasulla toimiva jääkaappi, puuliesi, puulämmitteinen sauna, saunassa kiukaan yhteydessä lämmitettävä vesisäiliö, vene moottorilla, ulko-WC ja ulkotulipaikka.

Ajo-ohjeet: Karttulan venesatamasta veneellä matkaa noin 4 kilometriä Savonsaareen. Tarkemmat tiedot www.retkikartta.fi KKJ koordinaatit: P:625136 E:265849.

Avaimet: maksukuittia vastaan sovitusta paikasta (josta saa myös veneeseen airot ja polttoainekanisterin).

Etäisyyksiä: Karttulan venesatama noin 4 kilometriä, Karttulan kirkonkylä noin 5 kilometriä.

Huomioitavaa: Hyvät kalastusmahdollisuudet kirkkaassa ja puhdasvetisessä Pikku-Virmaassa. Hyvät marjastus- ja sienestysmahdollisuudet Savonsaaressa. Myös metsästys mahdollista, mutta tästä sovittava erikseen. Käyttövesi saatavissa järvestä (huom. suosittelemme keittämistä). Juomavesi otettava mukaan kirkonkylältä/venesatamasta.

Hinta: 70 e/vrk, 400 e/vko, minimiaika 2 vrk. Kysy myös tarjousta!

Lisätiedot ja vuokraukset: Four 4 Fun Oy tahkonkiekaus@gmail.com tai Ville Antikainen puh 040 556 3801.