Kohde-esittely

Huvila on paikalla rakennettu kaksikerroksinen Kontio-hirsitalo ja se seisoo jykevästi omalla tontilla. Hirsihuvilan käyttöönottotarkastus tehtiin maaliskuun alussa vuonna 2009.

Huvila sijaitsee Tahkovuorella, Simulalahdentiellä. Asuinpinta-alaa on 116 m2 sisältäen neljä kahden hengen makuuhuonetta, saunaosaston, kaksi wc:tä, olohuoneen, hyvin varustellun keittiön sekä pienen vuodesohvallinen taulu-tv:lla varustetun huoneen. Olohuoneessa on takka. Olohuoneesta löydät taulutelevision lisäksi DVD/CD-soittimen. Saunan löylyihin mahtuu kerrallaan kahdeksan henkilöä. Koko huvilan levyinen terassi aukeaa järvelle. Hiihtoladut alkavat suoraan takapihalta. Moottorikelkkareitti lähtee myös tontin kulmalta. Laskettelurinteille on matkaa noin kolme kilometriä. Tahkon uusi golfkenttä on aivan vieressä: Tahko Golf Club. Läheisessä Golden Resort -keskuksessa on tasokas Decléor -kauneushoitola.

Lähimpään ravintolaan on matkaa 500 metriä, kauppaan kolme kilometriä. Lähin lentokenttä sijaitsee Kuopion Rissalassa, noin 50 kilometrin päässä.

Huvilassa on seuraavat varusteet:

* astianpesukone

* pyykinpesukone

* kuivausrumpu

* kuraeteinen kuivauskaapilla

* kahvinkeitin

* vedenkeitin

* leivänpaahdin

* kiertoilmauuni

* mikroaaltouuni

* astiasto 12 henkilölle

* kaksi taulutelevisiota

* dvd/cd-soitin radiolla

* silityslauta ja -rauta

* ilmalämpöpumppu

* laaja katettu terassi